На даний час в Україні триває війна. В мене дуже важка життєва ситуація, якій сама я не можу зарадити.Моя донька закінчила 9 класів, але не встигла поступити влітку. Вона мріє займатися музикою та малюванням, адже має гарний голос та хист до малювання. Але не вийшло поступити куди хотілося, бо приймальна комісія вже пройшла і навчальний рік вже розпочався. Школа в якій навчалася моя донька, вимагає довідку про те де вона навчається. Ми знайшли заклад в якому моя донька хоче навчатися цей рік, але потрібно оплатити навчання. Будь-яка сумма зможе допомогти мені та моїй дитині. Я б хотіла, щоб вона навчалася в самому найкращому закладі та розвивалася в тому, що їй подобається. Але на даний час я не можу здійснити її мрію. Слізно прошу, допоможіть талановитій дівчинці!
На даний час в Україні триває війна. В мене дуже важка життєва ситуація, якій сама я не можу зарадити.Моя донька закінчила 9 класів, але не встигла поступити влітку. Вона мріє займатися музикою та малюванням, адже має гарний голос та хист до малювання. Але не вийшло поступити куди хотілося, бо приймальна комісія вже пройшла і навчальний рік вже розпочався. Школа в якій навчалася моя донька, вимагає довідку про те де вона навчається. Ми знайшли заклад в якому моя донька хоче навчатися цей рік, але потрібно оплатити навчання. Будь-яка сумма зможе допомогти мені та моїй дитині. Я б хотіла, щоб вона навчалася в самому найкращому закладі та розвивалася в тому, що їй подобається. Але на даний час я не можу здійснити її мрію. Слізно прошу, [url=viewtopic.php?t=7313]допоможіть[/url] талановитій дівчинці!
Не думала що доведеться звертатися за допомогою в такий спосіб, але життєві обставини склалися вкрай не сприятливо, що призвело до боргів .А зараз із введенням карантину роботи немає, кордони...
Доброго дня)Шукаю матеріальну допомогу для покупки житла. Мені 25 років, маю донечку 4 роки.Дуже срочно потрібне житло! Донечку потрібно отдати уже у дитячий садочок а самій устроїтись на роботу, але...
Я з України місто Новотроіцьке (тут зараз дуже тяжко)
Проживаю з донькою їй 7 років
Я прошу в вас допомоги, потрібні речі на дитину,ліки і їжа
Або грошима хто скільки може або можливо є якась...
Всім добрим людям доброго дня,я Олександр ,Чернігівскої області,с.Ягідне,прошу допомоги небайдужим людей,після окупації рашистів дуже складно,роботи немае,а дітей треба годувати,буду вдячний кожному...
Доброго вечора!
Потребую допомоги.
До війни сплачувала кредити вчасно,але після початку війни залишилась без роботи і не маю змогу сплачувати.
В мене маленька донечка і наразі дуже складно з...