Доброго вечора!
Потребую допомоги.
До війни сплачувала кредити вчасно,але після початку війни залишилась без роботи і не маю змогу сплачувати.
В мене маленька донечка і наразі дуже складно з фінансовим становищем.
Будь ласка, хто зможе допоможіть будь ласка хоча б по 1 гривні. Потрібно загалом 40000 грн для закриття.
Буду дуже вдячна за допомогу
Мій номер картки 5355280206022459
Доброго вечора! Потребую допомоги. До війни сплачувала кредити вчасно,але після початку війни залишилась [url=viewtopic.php?t=7468]без роботи[/url] і не маю змогу сплачувати. В мене маленька донечка і наразі дуже складно з фінансовим становищем. Будь ласка, хто зможе [url=viewtopic.php?t=7313]допоможіть[/url] будь ласка хоча б по 1 гривні. Потрібно загалом 40000 грн для закриття. Буду дуже вдячна за допомогу 🙏 Мій номер картки 5355280206022459
Доброго дня)Шукаю матеріальну допомогу для покупки житла. Мені 25 років, маю донечку 4 роки.Дуже срочно потрібне житло! Донечку потрібно отдати уже у дитячий садочок а самій устроїтись на роботу, але...
Я з України місто Новотроіцьке (тут зараз дуже тяжко)
Проживаю з донькою їй 7 років
Я прошу в вас допомоги, потрібні речі на дитину,ліки і їжа
Або грошима хто скільки може або можливо є якась...
Всім добрим людям доброго дня,я Олександр ,Чернігівскої області,с.Ягідне,прошу допомоги небайдужим людей,після окупації рашистів дуже складно,роботи немае,а дітей треба годувати,буду вдячний кожному...
На даний час в Україні триває війна. В мене дуже важка життєва ситуація, якій сама я не можу зарадити.Моя донька закінчила 9 класів, але не встигла поступити влітку. Вона мріє займатися музикою та...
Мені з дитинства казала мати,що наша країна,не без добрих людей!!! На жаль ії вже не має з нами,так как і батьків мого чоловіка, він інвалід з дитинства,у нас з ним чудова донечка,6років,але склалось...