Доброго дня)Шукаю матеріальну допомогу для покупки житла. Мені 25 років, маю донечку 4 роки.Дуже срочно потрібне житло! Донечку потрібно отдати уже у дитячий садочок а самій устроїтись на роботу, але не можу зараз бо чоловік кинув нас без грошей без житла, без криші над головою. Пожалуста поможіть хто скільки зможе буду благодарна любій допомогі .Буду благодарна любій допомозі даже рублю! Дякую!Ш.Аліна Володимирівна карта приват банк - 4149 4991 2307 2058
Последний раз редактировалось Алина94 15 сен 2019, 23:10, всего редактировалось 2 раза.
Доброго дня)Шукаю матеріальну допомогу для покупки житла. Мені 25 років, маю донечку 4 роки.Дуже срочно потрібне житло! Донечку потрібно отдати уже у дитячий садочок а самій устроїтись на роботу, але не можу зараз бо чоловік кинув нас без грошей без житла, без криші над головою. Пожалуста поможіть хто скільки зможе буду благодарна любій допомогі .Буду благодарна любій допомозі даже рублю! Дякую!Ш.Аліна Володимирівна карта приват банк - 4149 4991 2307 2058
Я з України місто Новотроіцьке (тут зараз дуже тяжко)
Проживаю з донькою їй 7 років
Я прошу в вас допомоги, потрібні речі на дитину,ліки і їжа
Або грошима хто скільки може або можливо є якась...
Всім добрим людям доброго дня,я Олександр ,Чернігівскої області,с.Ягідне,прошу допомоги небайдужим людей,після окупації рашистів дуже складно,роботи немае,а дітей треба годувати,буду вдячний кожному...
Доброго вечора!
Потребую допомоги.
До війни сплачувала кредити вчасно,але після початку війни залишилась без роботи і не маю змогу сплачувати.
В мене маленька донечка і наразі дуже складно з...
На даний час в Україні триває війна. В мене дуже важка життєва ситуація, якій сама я не можу зарадити.Моя донька закінчила 9 класів, але не встигла поступити влітку. Вона мріє займатися музикою та...
Мені з дитинства казала мати,що наша країна,не без добрих людей!!! На жаль ії вже не має з нами,так как і батьків мого чоловіка, він інвалід з дитинства,у нас з ним чудова донечка,6років,але склалось...