Всім добрим людям доброго дня,я Олександр ,Чернігівскої області,с.Ягідне,прошу допомоги небайдужим людей,після окупації рашистів дуже складно,роботи немае,а дітей треба годувати,буду вдячний кожному за кожну гривню хто може допомогти,карта 4653 6943 2505 1490,
Всім добрим людям доброго дня,я Олександр ,Чернігівскої області,с.Ягідне,прошу допомоги небайдужим людей,після окупації рашистів дуже складно,роботи немае,а дітей треба годувати,буду вдячний кожному за кожну гривню хто може допомогти,карта 4653 6943 2505 1490,
Дуже прошу допомоги. Скрутна фінансова ситуація. Кредити що вимагають оплати, на роботі переважно простої у зв'язку з війною, тимчасових заробітків не вистачає навіть на відсотки банка. Допоможіть...
Доброго часу доби, необхідна фінансова допомога у вирішенні важких життєвих проблем. Все що я можу запропонувати натомість це просто спілкування якесь, не знаю, чи можливо психологічна допомога чи...
Доброго дня)Шукаю матеріальну допомогу для покупки житла. Мені 25 років, маю донечку 4 роки.Дуже срочно потрібне житло! Донечку потрібно отдати уже у дитячий садочок а самій устроїтись на роботу, але...