Добрый день, хто може фінансово допомогти? Деньги потрібні на бензин,ми щас знаходимся в Турції шлях тримаємо в Іспанію.Виїхали з трудом з окупованої території, і в Росії забрали всю наличку. Остановили гаишники и сказали либо деньги либо вы метр проезжаете и мы вас тормозим и снимаем номера и машину на штрафной площадке,отдали ему 300$ . Потом проехали буквально хвилин 20 і опять затормозили тільки в цей раз опера і говорят у нас операція "Анаконда" ми все зупиняємо на українських номерах, прийшло віддати йому останні 300€....Ці гроші були як раз на бензин.... Уже 17 днів ночуємо в машині так як гроші були тільки на бензині,но получилось так що Туреччина по İD паспорту не випускає і нічим беженцам не допомагає.В Турції вже 12 днів знаходимся і майже всі гроші потратили,так як кушать то хочеться і плюс у нас два кота и собака. Сьогодні нарешті-то ми повинні отримати транзитну візу. И сможем ехать дальше, деньги остались на одну заправку. Хто чим зможе допомогти, буду дуже вдячний... 5375411406321252
Вайбер, телеграмм +380958469463
Watsapp +380636703950
Добрый день, хто може фінансово допомогти? Деньги потрібні на бензин,ми щас знаходимся в Турції шлях тримаємо в Іспанію.Виїхали з трудом з окупованої території, і в Росії забрали всю наличку. Остановили гаишники и сказали либо деньги либо вы метр проезжаете и мы вас тормозим и снимаем номера и машину на штрафной площадке,отдали ему 300$ . Потом проехали буквально хвилин 20 і опять затормозили тільки в цей раз опера і говорят у нас операція "Анаконда" ми все зупиняємо на українських номерах, прийшло віддати йому останні 300€....Ці гроші були як раз на бензин.... Уже 17 днів ночуємо в машині так як гроші були тільки на бензині,но получилось так що Туреччина по İD паспорту не випускає і нічим беженцам не допомагає.В Турції вже 12 днів знаходимся і майже всі гроші потратили,так як кушать то хочеться і плюс у нас два кота и собака. Сьогодні нарешті-то ми повинні отримати транзитну візу. И сможем ехать дальше, деньги остались на одну заправку. Хто чим зможе допомогти, буду дуже вдячний... 5375411406321252 Вайбер, телеграмм +380958469463 Watsapp +380636703950
В цей складний час не можу знайти місце праці,його попросту немає ніде,грошей вже також дуже мало нас в сім'ї не багато але як не крути їсти хочуть усі,зараз всі сили и кошти спрямовані на виїзд із...
Мені з дитинства казала мати,що наша країна,не без добрих людей!!! На жаль ії вже не має з нами,так как і батьків мого чоловіка, він інвалід з дитинства,у нас з ним чудова донечка,6років,але склалось...
Будь ласка допоможіть!!! Необхідні гроші на ліки та їжу. Без ліків не зможу жити! Я живу з маленьким синочком з аутичними проблемами, ні рідних, ні близьких немае. Немае до кого звернутись по...