Допоможіть будь ласкаМатериальная поддержка

Помощь деньгами на общие расходы: разовая и постоянная
Ніна
 Допоможіть будь ласка

Сообщение Ніна »

Доброго дня. Вибачте за таке звернення,але дійсно настав час-ПІК. Розказую як є, потрібні були кошти на лікування і на навчання дітей , взяла раз той займ, погасила, взяла ще і ще і ще… Та в один момент щось пішло не так.Я чесно не усвідомлювала як я це робила і для чого далі продовжувала з ними звязуватись, щоб погасити попередній, … Зараз набігло близько 100000 гривень, це не підйомна сума для нашої сім'ї. У мене 3 дітей, задля яких я і живу. Зараз мушу працювати всюди, і все-одно не можу цього погасити. Я розумію цілком, що це я вина, не думала своєю дурною головою, але і позичити не було в кого, та зараз маю те що маю.. Виправдань чесно нема. Я ПРОШУ, НАВІТЬ БЛАГАЮ ДОПОМОЖІТЬ хто чим може!!!! Можливо хтось може позичити таку сумму чи частину на якийсь термін. ПРОШУ ВАС, ЦЕ Є ДІЙСНА ПРАВДА!!! ЗВЕРНІТЬ БУДЬ ЛАСКА УВАГУ НЕБАЙДУЖІ, ЛЮДИ, КОТРІ МАЮТЬ КОШТИ, ТАКОЖ ХТО Б МІГ ПОЗИЧИТИ!!!!!!!!!ПОПРОШУ ОКРІМ ШАХРАЇВ, ЦЬОГО МЕНІ ДОСТАТНЬО!!!! карточка номер 4323357020483455 Ніна. БЛАГАЮ ВАС!!! Я вже просто хочу позбавитись тих проблемних мікрозаймів, які штовхають людей у прірву, і жити спокійно, заробляти кошти для своєї сім”ї, для синочків!!!! У мене дійсно безвихідна ситуація!!!!
Реклама
Ответить Пред. темаСлед. тема

Быстрый ответ

Изменение регистра текста: 
Смайлики
:) :( :oops: :roll: :wink: :muza: :sorry: :angel: :read: *x) :clever: :thank_you:
Ещё смайлики…

К этому ответу прикреплено по крайней мере одно вложение.

Если вы не хотите добавлять вложения, оставьте поля пустыми.

Максимально разрешённый размер вложения: 15 МБ.