Допоможіть будь ласка!!!!!!!!!! ⇐ Материальная поддержка
-
Автор темыАртем україна
- Всего сообщений: 2
- Статус: нуждающийся
Допоможіть будь ласка!!!!!!!!!!
Допоможіть будь-ласка!!!!!Попав в ДТП,великі проблеми з здоров'ям,на лікування не маю коштів,все дуже дороге,Тай з цим вірусом ніде не можна взяти грошей,а на руках маленька донечка!!!Сам ніяк не можу викарапкатися,тону в долгах,втрачаю смисл в житті,не знаю як дальше жити(((Допоможіть пожалуста.....
-
Assiria
- Всего сообщений: 55
Re: Допоможіть будь ласка!!!!!!!!!!
Просите на родинеАртем україна: 04 дек 2020, 11:21 Допоможіть будь-ласка!!!!!Попав в ДТП,великі проблеми з здоров'ям,на лікування не маю коштів,все дуже дороге,Тай з цим вірусом ніде не можна взяти грошей,а на руках маленька донечка!!!Сам ніяк не можу викарапкатися,тону в долгах,втрачаю смисл в житті,не знаю як дальше жити(((Допоможіть пожалуста.....
-
ЮрийМаксимович
- Всего сообщений: 3266
Verstehe nicht.Артем україна: 04 дек 2020, 11:21 Допоможіть будь-ласка!!!!!Попав в ДТП,великі проблеми з здоров'ям,на лікування не маю коштів,все дуже дороге,Тай з цим вірусом ніде не можна взяти грошей,а на руках маленька донечка!!!Сам ніяк не можу викарапкатися,тону в долгах,втрачаю смисл в житті,не знаю як дальше жити(((Допоможіть пожалуста.....
«Уровень бедности населения напрямую связан с уровнем образования работников», Голикова ©
-
Автор темыАртем україна
- Всего сообщений: 2
- Статус: нуждающийся
-
ЮрийМаксимович
- Всего сообщений: 3266
Не понимайт. Так яснее?
«Уровень бедности населения напрямую связан с уровнем образования работников», Голикова ©
-