Доброго дня. Мене звати Юлія, я з України. Хочу поділитися своєю історією і сподіваюся що є добрі люди які зможуть допомогти. Через ситуацію в моїй країні я втратила роботу, проживаю з своєю єдиною бабусею та дядьком який зараз на війні:( Бабуся старенька, постійно хворіє, взяла мікро кредит щоб допомогти дядьку на війні, почали капати шалені відсотки, погрози колекторів.. через це ситуація зі здоров'ям погіршилася і ось на днях нам повідомили що потрібно робити операцію на яку в нас просто немає коштів. Я підробляю але цих грошей вистачає тільки нам на хоч якесь існування. Мені дуже соромно просити, але ви моя єдина надія! Будь ласка допоможіть .Я кожного дня буду молитися за вас
5375235127577888
Доброго дня. Мене звати Юлія, я з України. Хочу поділитися своєю історією і сподіваюся що є добрі люди які зможуть допомогти. Через ситуацію в моїй країні я втратила роботу, проживаю з своєю єдиною бабусею та дядьком який зараз на війні:( Бабуся старенька, постійно хворіє, взяла мікро [url=viewtopic.php?t=3744]кредит[/url] щоб допомогти дядьку на війні, почали капати шалені відсотки, погрози колекторів.. через це ситуація зі здоров'ям погіршилася і ось на днях нам повідомили що потрібно робити операцію на яку в нас [url=viewtopic.php?t=6287]просто[/url] немає коштів. Я підробляю але цих грошей вистачає тільки нам на хоч якесь існування. Мені дуже соромно просити, але ви моя єдина надія! Будь ласка [url=viewtopic.php?t=7313]допоможіть[/url] .Я кожного дня буду молитися за вас 🙏 5375235127577888
Мені з дитинства казала мати,що наша країна,не без добрих людей!!! На жаль ії вже не має з нами,так как і батьків мого чоловіка, він інвалід з дитинства,у нас з ним чудова донечка,6років,але склалось...
Хто може допомогти, дуже прошу) Я зараз на лікарняному (проблеми з серцем) невистачає на їжу, немає в кого попросити допомоги, сподіваюся на доброту та розуміння...
Доброго вечора!
Потребую допомоги.
До війни сплачувала кредити вчасно,але після початку війни залишилась без роботи і не маю змогу сплачувати.
В мене маленька донечка і наразі дуже складно з...
Здрастуйте обращаюсь за помощью я Рита живу в селе есть дочь ей 15 л вдова потеряла работу денег хватае только на еду ели конци с концами сводим а тут горе у ребенка воспаление жовчного пузиря...
Добрий день обращаюсь до всіх добрих людей за допомогою моей матері срочно лекарства надо 3800 гривень а денег нет я прошу всех допоможіть номер карточки каждая копейке будем ради помогите...
Последнее сообщение
Ну значит скоро дочке богатенького жениха найдёт.
На Украине-то? :)
Не обязательно. Зашла же она на неукраинский сайт.