Доброго дня!!!
Звертаюсь до Вас за допомогою!!!
У зв'язку з війною в Україні, я думаю як і багато хто, я опинився в борговій ямі. Намагаюсь вибратись з кредитів і займів якнайшвидше, так як необхідно заробляти та кормити сім'ю і дитину.
А тут іще і близький родич опинився в лікарні з інсультом.
Можливо комусь моє прохання здастся недоречним, але!!! Хто як не ми!!! Як не ЛЮДИНА допоможе ЛЮДИНІ !!! Ми живемо в великому комунікабельному світі!!! А гроші це лише ресурс, яким можно поділитися, якщо є можливість.
Буду радий любій допомозі!!! Сам завжди готовий допомогти!!! І зараз приймаю участь у зборі дитині дівчини зі служби на лікування. Але сам опинився в ситуації, потребуючій допомоги.
Доброго дня!!! Звертаюсь до Вас за допомогою!!! У зв'язку з війною в Україні, я думаю як і багато хто, я опинився в борговій ямі. Намагаюсь вибратись з кредитів і займів якнайшвидше, так як необхідно заробляти та кормити сім'ю і дитину. А тут іще і близький родич опинився в лікарні з інсультом.
Можливо комусь моє прохання здастся недоречним, але!!! Хто як не ми!!! Як не ЛЮДИНА допоможе ЛЮДИНІ !!! Ми живемо в великому комунікабельному світі!!! А гроші це лише ресурс, яким можно поділитися, якщо є можливість.
Буду радий любій допомозі!!! Сам завжди готовий допомогти!!! І зараз приймаю участь у зборі дитині дівчини зі служби на лікування. Але сам опинився в ситуації, потребуючій допомоги.
Уважаемые дамы и господа. прошу помощи в первые. Я приезжий из новороссийска , живу в москве, приехал недавно, живу в общаге , вчера устроился на работу, Не ел второй день, нужна помощь на продукты....
Как сделать так,чтобы миллион человек перечислили мне по 1 рублю? Я вот думаю, сбербанк за мобильный банк берет 30р/мес, примерно 1/3 населения пользуется им, это примерно 50 000 000 человек. В месяц...
Последнее сообщение
Спасибо дорогая Елена Премудрая
Отправлено спустя 15 минут 39 секунд:
Ого, у меня скрепка появилась :Yahoo!: только за чем не пойму
что Делать когда в отчаянии? Есть вообще возможность временно получить финансовую поддержку? Моя история стара как мир, их миллион, как я уже увидела. Попала в беду, без помощи не выберусь. Но я...
Последнее сообщение
Видите как - кредиторам своим вы отдать не можете, а чужим людям, незнакомым, голословно обещаете вернуть.
За вас никто кредиты гасить не будет, у всех есть гораздо более приятное применение честно...