В моєї куми Федорчук Аліна, з Хмельницького після пологів став погіршуватись зір, за пів року втратила 70% зору, вона в декреті сину 6.5 місяців, чоловік поїхав на заробітки до Чехії, найшов іншу, грошей не передав ще ні разу. Батька в неї немає, мама її працює в своїх 62 роки на 2 ох роботах прибиральницею,вже теж немає сил.Всі гроші йдуть на утримання та лікування доньки і внука.Лікарі можуть зробити опарацію і відновити до 90% зору, але потрібно зробити в ближчі 4-5 місяців,якщо не встигне може втратити зір на завжди. Завжди пє дорогі ліки, 2000 на місяць тільки на ліки всі знайомі допомагали чим могли, але теж мають свої сім'ї. В неї 5.06. буде день народження 25 років. Прошу всіх не байдужих людей допомогти зробити подарунок для дуже сильної, хорошої, доброї мами піврічного синочка, бачити цей світ. Операція коштує 25000грн, ще потрібно будуть якісь кошти на ліки, поїздки до лікарні.
Якщо не провести вчасне лікування, зір втратить назавжди.
Допоможіть!!!Прошу всіх не байдужих людей. Всі звіти по оплаті, і лікуванні, надам як проплатимо потрібну суму.
Давайте подаруємо їй шанс бачити, я думаю це буде їй найкращий подарунок в житті.
Всім будем дуже вдячні
Приватбанк це моя карта
5169 3600 0806 9902
Прошу помощи ⇐ Здоровье
-
ЮрийМаксимович
- Всего сообщений: 3266
Re: Прошу помощи
Verstehe nichtvseest: 02 мар 2020, 08:15 В моєї куми Федорчук Аліна, з Хмельницького після пологів став погіршуватись зір, за пів року втратила 70% зору, вона в декреті сину 6.5 місяців, чоловік поїхав на заробітки до Чехії, найшов іншу, грошей не передав ще ні разу. Батька в неї немає, мама її працює в своїх 62 роки на 2 ох роботах прибиральницею,вже теж немає сил.Всі гроші йдуть на утримання та лікування доньки і внука.Лікарі можуть зробити опарацію і відновити до 90% зору, але потрібно зробити в ближчі 4-5 місяців,якщо не встигне може втратити зір на завжди. Завжди пє дорогі ліки, 2000 на місяць тільки на ліки всі знайомі допомагали чим могли, але теж мають свої сім'ї. В неї 5.06. буде день народження 25 років. Прошу всіх не байдужих людей допомогти зробити подарунок для дуже сильної, хорошої, доброї мами піврічного синочка, бачити цей світ. Операція коштує 25000грн, ще потрібно будуть якісь кошти на ліки, поїздки до лікарні.
Якщо не провести вчасне лікування, зір втратить назавжди.
Допоможіть!!!Прошу всіх не байдужих людей. Всі звіти по оплаті, і лікуванні, надам як проплатимо потрібну суму.
Давайте подаруємо їй шанс бачити, я думаю це буде їй найкращий подарунок в житті.
Всім будем дуже вдячні
Приватбанк це моя карта
5169 3600 0806 9902
«Уровень бедности населения напрямую связан с уровнем образования работников», Голикова ©
-
Автор темыvseest
- Всего сообщений: 3
Больше спасибо
11.42 300р
15.58 600р
Отправлено спустя 21 минуту 1 секунду:
ЮрийМаксимович а какое у вас образование????
Отправлено спустя 2 минуты 47 секунд:
«Уровень бедности населения напрямую связан с уровнем образования работников», Голикова ©

11.42 300р
15.58 600р
Отправлено спустя 21 минуту 1 секунду:
ЮрийМаксимович а какое у вас образование????
Отправлено спустя 2 минуты 47 секунд:
-
ЮрийМаксимович
- Всего сообщений: 3266
Здесь это не работает.
Неплохое, для того, чтобы различать понятия спонсорство и попрошайничество.
-