Добрий ранок.я звертаюся до небайдужих людей,з 15.11.2022року мені було зроблено 3 операціі,в мене мочекаменна хвороба.Наразі я потребую 4 операцію,але я вже не в змозі іі оплатити,так як вже на3 пішло 80000тис,мені немає де брати ще гроші,за операцію мені потрібно за платити17000тис,в почці камні дуже велики.Зараз в мене стоять нефростома,тому що почка одна заблокована.В мене на руках маленька дитина ,я дуже хочу стати на ноги і бути здоровою для своеі донечки.Дуже прошу небайдужих допомогти,мені на разі кожна копійка буде допомогою,допоможіть назбирати цю сумму на операцію.Дуже вдячна
Моя карта моно банк
5375414122728180
Добрий ранок.я звертаюся до небайдужих людей,з 15.11.2022року мені було зроблено 3 операціі,в мене мочекаменна хвороба.Наразі я потребую 4 операцію,але я вже не в змозі іі оплатити,так як вже на3 пішло 80000тис,мені немає де брати ще гроші,за операцію мені потрібно за платити17000тис,в почці камні дуже велики.Зараз в мене стоять нефростома,тому що почка одна заблокована.В мене на руках маленька дитина ,я дуже хочу стати на ноги і бути здоровою для своеі донечки.Дуже [url=viewtopic.php?t=5773]прошу[/url] небайдужих допомогти,мені на разі кожна копійка буде допомогою,допоможіть назбирати цю сумму на операцію.Дуже вдячна Моя карта моно банк 5375414122728180
Допоможіть нехватає на операцію буду вдячний мої контакти вк Згоба Олексій фейсбук Згоба Олексій пишіть буду радий допомозі
Операція на інтим місце в противному випадку грозить ампутація
Последнее сообщение
Операція на інтим місце в противному випадку грозить ампутація
Неужели вы осознанно писали на недружественный российский форум, будущий беспиписечный гражданин? Можно еще будет сделать протез....
Доброго дня)Шукаю матеріальну допомогу для покупки житла. Мені 25 років, маю донечку 4 роки.Дуже срочно потрібне житло! Донечку потрібно отдати уже у дитячий садочок а самій устроїтись на роботу, але...
Дуже срочно потрібна допомога!
39 минут назад
Доброго дня)Шукаю матеріальну допомогу для покупки житла. Мені 25 років, маю донечку 4 роки.Дуже срочно потрібне житло! Донечку потрібно отдати уже у...
Последнее сообщение
Дуже срочно потрібна допомога!
39 минут назад
Доброго дня)Шукаю матеріальну допомогу для покупки житла. Мені 25 років, маю донечку 4 роки.Дуже срочно потрібне житло! Донечку потрібно отдати уже у...
Не думала що доведеться звертатися за допомогою в такий спосіб, але життєві обставини склалися вкрай не сприятливо, що призвело до боргів .А зараз із введенням карантину роботи немає, кордони...
Доброго дня терміново потрібна допомога я Надія мені 19 років маю борг мікропозик 60 тисяч гривень,я з бідної сімї у мене хворів тато тому ми набрали позик зараз я залишилась одна з сестрою і сама...