Допоможіть оплатити квартиру, зарплату затримують, а хазяйка вимагає оплатити до затрішньої ночі. Мені усього 19 років, зараз проживаю одна, минулу роботу закрили, тому швидко шукала іншу, а тут зарплату затримують, по договору мала заплатити 13 числа, але не змогла, зараз дуже потребую допомоги. Раніше жила з хлопцем, але він набрав на мене кредитів з якими я до сих пір розплачуюсь ледь ледь. Тому мені крім небайдужих людей вже ніхто не зможе допомогти. Вдячна кожному хто зможе допомогти
Моя пошта: [email protected] - пишіть відповім на всі питання
Карта: 5457082297765898
Допоможіть оплатити квартиру, зарплату затримують, а хазяйка вимагає оплатити до затрішньої ночі. Мені усього 19 років, зараз проживаю одна, минулу роботу закрили, тому швидко шукала іншу, а тут зарплату затримують, по договору мала заплатити 13 числа, але не змогла, зараз дуже потребую допомоги. Раніше жила з хлопцем, але він набрав на мене кредитів з якими я до сих пір розплачуюсь ледь ледь. Тому мені крім небайдужих людей вже ніхто не зможе допомогти. Вдячна кожному хто зможе допомогти🙏🏻 Моя пошта: [email protected] - пишіть відповім на всі питання Карта: 5457082297765898
Доброго дня)Шукаю матеріальну допомогу для покупки житла. Мені 25 років, маю донечку 4 роки.Дуже срочно потрібне житло! Донечку потрібно отдати уже у дитячий садочок а самій устроїтись на роботу, але...
Дуже срочно потрібна допомога!
39 минут назад
Доброго дня)Шукаю матеріальну допомогу для покупки житла. Мені 25 років, маю донечку 4 роки.Дуже срочно потрібне житло! Донечку потрібно отдати уже у...
Последнее сообщение
Дуже срочно потрібна допомога!
39 минут назад
Доброго дня)Шукаю матеріальну допомогу для покупки житла. Мені 25 років, маю донечку 4 роки.Дуже срочно потрібне житло! Донечку потрібно отдати уже у...
Не думала що доведеться звертатися за допомогою в такий спосіб, але життєві обставини склалися вкрай не сприятливо, що призвело до боргів .А зараз із введенням карантину роботи немає, кордони...
Доброго дня терміново потрібна допомога я Надія мені 19 років маю борг мікропозик 60 тисяч гривень,я з бідної сімї у мене хворів тато тому ми набрали позик зараз я залишилась одна з сестрою і сама...
Я з України місто Новотроіцьке (тут зараз дуже тяжко)
Проживаю з донькою їй 7 років
Я прошу в вас допомоги, потрібні речі на дитину,ліки і їжа
Або грошима хто скільки може або можливо є якась...