Я військовий лежу в госпіталі в мене закрита черепно мозгова травма після контузії мені срочно треба гроші бо які в мене були вже закінчились БУДУ ДУЖЕ ВДЯЧНИЙ За Будь яку допомогу 5354323056509869.
Я військовий лежу в госпіталі в мене закрита черепно мозгова травма після контузії мені [url=viewtopic.php?t=5382]срочно[/url] треба гроші бо які в мене були вже закінчились БУДУ ДУЖЕ ВДЯЧНИЙ За Будь яку допомогу 5354323056509869.
Я військовий лежу в госпіталі в мене закрита черепно мозгова травма після контузії мені треба гроші бо які в мене були вже закінчились БУДУ ДУЖЕ ВДЯЧНИЙ За Будь яку допомогу 5354323056509869.
Я завжди допомагав всiм Чим мiг! Тепер сам прошу про допомогу! Допоможiть хто скiльки зможе, стану на ноги продажу знову допомагати! Як кажуть - за добро платять добром.... Дякую всiм хто зрозумiе!
Доброго дня)Шукаю матеріальну допомогу для покупки житла. Мені 25 років, маю донечку 4 роки.Дуже срочно потрібне житло! Донечку потрібно отдати уже у дитячий садочок а самій устроїтись на роботу, але...
Дуже срочно потрібна допомога!
39 минут назад
Доброго дня)Шукаю матеріальну допомогу для покупки житла. Мені 25 років, маю донечку 4 роки.Дуже срочно потрібне житло! Донечку потрібно отдати уже у...
Последнее сообщение
Дуже срочно потрібна допомога!
39 минут назад
Доброго дня)Шукаю матеріальну допомогу для покупки житла. Мені 25 років, маю донечку 4 роки.Дуже срочно потрібне житло! Донечку потрібно отдати уже у...
Не думала що доведеться звертатися за допомогою в такий спосіб, але життєві обставини склалися вкрай не сприятливо, що призвело до боргів .А зараз із введенням карантину роботи немає, кордони...