Потрібно оплатити кредити,а на даний час грошей зовсім немає.Роботи теж.Так,як проживаємо в селі, далеко від міста.Вже кредити передані колекторським компаніям.У мене складна ситуація.Допоможіть хто скільки зможе.4149 4991 2584 4694 (Фокіна Лілія Анатоліївна)
Потрібно оплатити кредити,а на даний час грошей зовсім немає.Роботи теж.Так,як проживаємо в селі, далеко від міста.Вже кредити передані колекторським компаніям.У мене складна ситуація.Допоможіть хто скільки зможе.🙏4149 4991 2584 4694 (Фокіна Лілія Анатоліївна)
Потрібно оплатити кредити,а на даний час грошей зовсім немає.Роботи теж.Так,як проживаємо в селі, далеко від міста.Вже кредити передані колекторським компаніям.У мене складна ситуація.Допоможіть хто...
Допоможіть Будь ласка хто скільки може!!!!
Хворію ПСОРІАЗОМ,НА РОБОТУ НЕ БЕРУТЬ, ЖИВУ З СТАРЕНЬКОЙ БАБУСЕЮ, НЕМАЮ ГРОШЕЙ ВЗАГАЛІ!!!!
4441 1144 4769 7598
Допоможіть будь-ласка!!!!!Попав в ДТП,великі проблеми з здоров'ям,на лікування не маю коштів,все дуже дороге,Тай з цим вірусом ніде не можна взяти грошей,а на руках маленька донечка!!!Сам ніяк не...
Доброго дня. Вибачте за таке звернення,але дійсно настав час-ПІК. Розказую як є, потрібні були кошти на лікування і на навчання дітей , взяла раз той займ, погасила, взяла ще і ще і ще… Та в один...