Допоможіть, будь ласка!Материальная поддержка

Помощь деньгами на общие расходы: разовая и постоянная
Світлана Н.
 Допоможіть, будь ласка!

Сообщение Світлана Н. »

Всім доброго дня! Прошу всіх небайдужих мені допомогти. Я з Миколаєва. Вже четвертий місяць, як мій батько втратив зір. На одне око він не бачив, а на інше сталася відшарування сітківки. Лікарі в місті не зразу забили в сполох, що це хвороба, яку лікувати треба зразу, час йде на дні. Спочатку виписували каплі, а потім, коли ми вже самі попросили направити нас на УЗІ, бо легше не ставало, дізнались, що стан дуже поганий. Нас терміново направили в Одесу, бо такі операції в нас не роблять. Там виявилось, що в тата відшарування сітківки з гігантським розривом. Зробили дорогостійку операцію, але гарантій ніхто не давав. Гроші позаймали в кого могли. Але через півтори місяці нам потрібно робити ще одну операцію, яка також не із дешевих. А з початком війни в Миколаєві немає роботи. А на оці вже почалася глаукома. Треба терміново щось робити.
Мама в кінці 2020 пережила ковід та проблеми з серцем, в серці було багато рідини, і лікарі також не зразу це виявили, казали, що серце настільки велике, як у старенької бабусі. А виявилось це коли відправили на комп'ютерну томографію з підозрою на ковід, де вже було 75% відсотків легень вражено. Дякую Богові, що мама вижила, бо лікарі давали погані прогнози. Зараз не знаємо, який стан серця, ще в 2021 році робили УЗІ, там була рідина, казали лікуватись, а потім війна. Я також лишилась роботи, бо треба було бути з мамою, на той час вона навіть ходити не могла, в неї гемоглобін знизився до 50, робили переливання крові. Немає доходу, а встроїтись не можу, бо в Миколаєві і так немає роботи, а ще доглядаю за батьками, з татом треба їздити в Одесу з оком і робити операцію. Ніколи в житті ні в кого не просила допомоги, але так сталось, що взагалі немає де взяти, я у відчаї. :(
Сама втратила на переживаннях 13 кг, важу тепер 48 кг у 32 роки. Виїхати з міста не можу, маємо 3 собаки, 2 кота, та вже стільки тут пережили... коло нашого дому в 5 метрів ракета розірвалась та в людей всі вікна, балкони позносило, а на початку війни взагалі в дім ракета попала, тому навіть не знаємо чи взагалі буде отоплення... Тай тягнути нездорових батьків в інше місто, де немає навіть родичів, та немає за що жити, безглуздо...
Сама не здорова, і не маю за що лікуватись, по жіночому маю проблеми, в 2020 році казали, що маю доброякісну пухлину, зараз не знаю, бо не перевіряюсь, на все потрібні гроші...
Якщо кожен зможе дати хоча б по 1 гривні, то вже набереться якась сума татові на операцію, щоб він побачив хоча б одним оком. Якщо потрібні будуть документи по татовій хворобі, все є.
Дякую всім небайдужим! Мирного неба нашій Україні!
Карта приватбанку: 5457 0822 7050 6996
Електронна адреса: [email protected]
Реклама
Ответить Пред. темаСлед. тема

Быстрый ответ, комментарий, отзыв

Изменение регистра текста: 
Смайлики
:) :( :oops: :roll: :wink: :muza: :sorry: :angel: :read: *x) :clever: :thank_you:
Ещё смайлики…

К этому ответу прикреплено по крайней мере одно вложение.

Если вы не хотите добавлять вложения, оставьте поля пустыми.

Максимально разрешённый размер вложения: 15 МБ.