Доброго здоров'я всім.
Я народилася у місті Луганську, все життя прожила на Луганщині, но 24 лютого у мене все змінилося. Мені з родиною прийшлося тікати з рідної землі, там де я виросла і добре жилося. Багато можу розповідати про рідну Луганщину, но суть не в цьому. Зараз я з родиною мешкаю на Львівщині, за весь цей період було дуже важко, но як кажуть мир не без добрих людей. Цей весь час я надіялась що вот вот повернемося додому на Луганщину, зараз так же надіюсь, но їде зима і треба якось пережити зиму. Була би я сама то якось пережила без проблем, но у мене мама і діти, треба щось робити, а що?
Я дуже довго думала та щось придумала. Еслі би всі не байдужі люди скинулися по одной гривні вроде це не виликі гроші зараз коробок сирників так коштує і уявляєте мільйон людей це вже мільйон гривень, це вже кілька родин має домівки. А як би всі ми це робили кожного місяця, ви даже не уявляєте скільки би могли допомогти!? Я розумію що зараз кожен за себе, но стовкнувшись з такою ситуацією починаєш розуміти що треба щось робити щоб допомогти своєї родині та іншим родинам.
Зараз я хочу спробувати допомогти родинам які вимушені були покинути свої домівки із-за повно масштабного вторгнення росії. Хочу зібрати гроші для купівлі чі аренди будинків для родин з дітьми. Я розумію як зараз тяжко всім, но у ціх людей немає домівки, а зиму якось треба пережити.
Всі хто не байдужий буде ласкаві скинтесь по одній- дві гривні і ми зможемо багатьом допомогти.
5167803248717857 карта Ощадбанку.
Для платежів в UAH
Отримувач: ОКСАНА ОЛЕКСАНДРІВНА ВЕРЄЩУК
№: UA283257960000026209000653236
Банк: АТ "Ощадбанк" (Львівська філія)
МФО: 325796
ІПН: 2999013705
Для платежів в USD
№: UA733257960000026204000695761
BENEFICIARY'S BANK: JSC "Oschadbank"
SWIFT: COSB UA UK LVI
INTERMEDIARY BANK: CITIBANK N.A., New York, SWIFT: CITIUS33
Для платежів в EUR
№: UA733257960000026203000488797
BENEFICIARY'S BANK: JSC "Oschadbank"
SWIFT: COSB UA UK LVI
INTERMEDIARY BANK: Commerzbank AG, Frankfurt am Main, SWIFT: COBADEFF
Давайте не будемо байдужими і спробуємо допомогти.
Потрібна термінова допомога ⇐ Материальная поддержка
-