Доброго дня! Мене звати Ірина, я мати одиначка однієї дитини, наша сім'я малозабезпечена. Прошу будь-якої матеріальної допомоги на продукти харчування, будемо раді кожній гривні! Дякую!!! Номер карти 4149 5100 3867 6476.
Доброго дня! Мене звати Ірина, я мати одиначка однієї дитини, наша сім'я малозабезпечена. [url=viewtopic.php?t=5773]Прошу[/url] будь-якої матеріальної допомоги на продукти харчування, будемо раді кожній гривні! Дякую!!! Номер карти 4149 5100 3867 6476.
Здрастуйте обращаюсь за помощью я Рита живу в селе есть дочь ей 15 л вдова потеряла работу денег хватае только на еду ели конци с концами сводим а тут горе у ребенка воспаление жовчного пузиря...
Добрий день обращаюсь до всіх добрих людей за допомогою моей матері срочно лекарства надо 3800 гривень а денег нет я прошу всех допоможіть номер карточки каждая копейке будем ради помогите...
Последнее сообщение
Ну значит скоро дочке богатенького жениха найдёт.
На Украине-то? :)
Не обязательно. Зашла же она на неукраинский сайт.
Прошу допомоги у нас стала скрутна станова із за війни залишилась без роботи.Двоє діток малих навіть немає за що хліба купить . Допоможіть будь ласка 5355572251430318
Доброго дня. Мене звати Юлія, я з України. Хочу поділитися своєю історією і сподіваюся що є добрі люди які зможуть допомогти. Через ситуацію в моїй країні я втратила роботу, проживаю з своєю єдиною...