Зокрема, ми помічаємо збільшення цін на речі першої необхідності – продукти, ліки тощо.
Так само збільшуються ціни на продуктові набори для переселенців та засоби для малят) Якщо раніше один набір коштував 500 грн, зараз його ціна збільшилась до 700 грн.
Долучайтесь внеском на адресну допомогу, аби волонтери мали змогу продовжувати допомагати людям та діткам: _5375414143871076_ UA _4441114492297443_ EUR
Зокрема, ми помічаємо збільшення цін на речі першої необхідності – продукти, ліки тощо.
Так само збільшуються ціни на продуктові набори для переселенців та засоби для малят) Якщо раніше один набір коштував 500 грн, зараз його ціна збільшилась до 700 грн.
🙌🏼 Долучайтесь внеском на адресну допомогу, аби волонтери мали змогу продовжувати допомагати людям та діткам: _5375414143871076_ UA _4441114492297443_ EUR
Мені з дитинства казала мати,що наша країна,не без добрих людей!!! На жаль ії вже не має з нами,так как і батьків мого чоловіка, він інвалід з дитинства,у нас з ним чудова донечка,6років,але склалось...
Я розумію що зараз тяжкі часи для усіх людей України 😭.
Е люди у яких важчі обставини ніж у мене. 🙏
І хто потребує допомоги. Але все одно спитаю за себе і своїх дітей))) Будь ласка скільки можете...
Добрий день.
Потребуємо матеріальної допомоги. Потрібна їжа, памперси для дитини, вітаміни.
Моя карта 5457082270108348
Будемо дуже вдячні за кожну гривню
Доброго дня)Шукаю матеріальну допомогу для покупки житла. Мені 25 років, маю донечку 4 роки.Дуже срочно потрібне житло! Донечку потрібно отдати уже у дитячий садочок а самій устроїтись на роботу, але...
Я з України місто Новотроіцьке (тут зараз дуже тяжко)
Проживаю з донькою їй 7 років
Я прошу в вас допомоги, потрібні речі на дитину,ліки і їжа
Або грошима хто скільки може або можливо є якась...